follow Catalog firme » Echipamente » Aparate masura » Cantare » Cantare electronice » Judetul GALATI
  home     Cantare electronice   Judetul GALATI

Cantare electronice Galati

Obtineti cel mai bun pret pentru cantare electronice completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
cantar electronic macara, cantar electronic de precizie, cantare electronice bijuterii, cantare electronice (Galati, GALATI)
WWW.BONURIFISCALE.RO va propune o gama larga de aparatura fiscala: case de marcat fiscale si imprimante fiscale, precum si de dispozitive si accesorii conexe caselor de marcat: cantare electronice, sertare de bani, cititoare coduri bare, calculatoare, monitoare , sisteme POS, monitoare touch-screen, role termice etc. cat si aplicatii de vanzare si de gestiune conectabile la casa de marcat sau la imprimanta fiscala, la un..
0749 *** ***Click aici!
cantare electronice galati, cantare electronice platforma galati, cantare electronice comerciale, cantare electronice tip platforma (Galati, GALATI)
Seldavio a fost infiintata in martie 2006, fiind o societate cu capital privat, cu sediul in galati si puncte de lucru: galati, str. m. kogalniceanu nr. 16. firma noastra este avizata de ministerul de finante si biroul roman de metrologie legala pentru desfasurarea activitatilor de comercializare, montare si reparare a caselor de marcat fiscale...
0746 *** ***Click aici!
cantare electronice (Galati, GALATI)
Societatea comerciala KINETECH DlSTRIBUTION SRL a fost infiintata in anul 2005, ca o societate romaneasca cu capital integral romanesc. sediul central al companiei se afla in galati. kinetech distribution srl isi desfasoara activitatea in domeniul distributiei si comercializarii produselor si echipamentelor de ridicat, precum si a sistemelor de cantarire. nascuta din dorinta de a oferi mediului de afaceri romanesc produse de inalta calitate..
0724 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie